Hoitajia yötyöhön pääkaupunkiseudulle


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
15.10.2021
osa-aikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Haemme lasten yöhoitorinkiin hoitajia pääkaupunkiseudun alueelle. Työn kuuluu päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja asiakkaan arjen muiden toimintojen tukemista. Vuorot ovat sovittavissa omaan arkeesi sopiviksi.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta tai loppuvaiheen sairaanhoitajan opintoja. Eduksi katsotaan kokemus lapsipotilaiden hoitotyöstä.

Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ammatillista otetta työskentelyyn. Toivomme, että olet omatoiminen ja vastuuntuntoinen alan ammattilainen ja haluat kehittyä työssäsi. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE-lääkeluvat suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vakituisessa työsuhteessa tai keikkatyötä näin halutessasi. Meillä on kannustava palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G22 mukaisesti.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.11.2021 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukoordinaattori Sini Pinomäki

sini.pinomaki@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus