Hoitajia asiakkaiden koteihin hoitotyöhön Jyväskylään, Mehiläinen kotiin tuotettavat vammaispalvelut


17.5.2023
kokoaikainen
Jyväskylä, Asemakatu

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme lähihoitajia tai sairaanhoitajia kotiin tuotettaviin palveluihin Jyväskylään vaihtuviin asiakaskohteisiin

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uuden tiimimme jäsen! Tiimivastaavamme Mari ja tiimiesihenkilömme Eveliina odottavat sinua mukaan #memehiläiset porukkaan!

Toimintamme laajentuessa haemme hoitajia sekä päivä- että yövuoroihin. Tehtävässä pääset työskentelemään kotiin tuotettavissa vammaispalveluissa pääasiassa lapsiasiakkaiden parissa. Työnkuvaan voi kuulua mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja arjen muiden toimintojen tukemista.

Tarjoamme sinulle vakituisen tai keikkatyösuhteen oman valintasi mukaan. Työssäsi voit keskittyä vuoron aikana yhden asiakkaan hoitoon. Me haluamme rakentaa työelämää, jossa työsi ja vapaa-aikasi ovat hyvinvointiasi tukevassa tasapainossa, joten pääset vaikuttamaan sinulle suunniteltaviin työvuoroihin. Työsi tukena sinulla on tiimivastaava Mari ja tiimiesihenkilö Eveliina. He auttavat ja opastavat sinua niin työsuhteeseen liittyvissä asioissa kuin asiakastyössäkin.

Palkkaus: koulutuksesta ja palvelusvuosista riippuen 2296,16 - 2790,88 e /kk. Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka G22 (lähihoitajat), G24 (sairaanhoitajat). Keikkatyösuhteessa maksamme tuntipalkkaperusteisesti ja perustuntipalkan päälle maksetaan lomakorvaus 9%.

Tarjoamme vakituisessa työsuhteessa Mehiläisen kattavat henkilöstöedut ja työterveyshuollon tukemaan työssä jaksamistasi.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

  • Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut

  • Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)

  • Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam

  • Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista

  • Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöiltä

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) ja halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Arvostamme voimassa olevia LOVE-lupia, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme, sekä alaikäisten luona työskenteleviltä rikosrekisteriotetta.

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 30.6.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Tiimiesihenkilö Eveliina Rautakoski