Hoitaja yötyöhön Nurmijärvi


15.10.2021
osa-aikainen
Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi

Haemme hoitajia lapsen yöhoitorinkiin asiakkaan kotiin Nurmijärvelle. Työn kuuluu päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja asiakkaan arjen muiden toimintojen tukemista. Vuorot ovat sovittavissa omaan arkeesi sopiviksi.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta tai loppuvaiheen sairaanhoitajan opintoja. Eduksi katsotaan kokemus lapsipotilaiden hoitotyöstä.

Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ammatillista otetta työskentelyyn. Toivomme, että olet omatoiminen ja vastuuntuntoinen alan ammattilainen ja haluat kehittyä työssäsi. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE-lääkeluvat suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vakituisessa työsuhteessa tai keikkatyötä näin halutessasi. Meillä on kannustava palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G22 mukaisesti.

Innostuitko? Hae tehtävää 30.11.2021 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palvelukoordinaattori Sini Pinomäki, sini.pinomaki@mehilainen.fi