Hoitaja vammaispalvelutiimeihin


Tampereen toimisto
28.4.2021
osa-aikainen
Finlaysoninkatu 7, 33210 Tampere

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!


Toimintamme laajentuessa haemme nyt lähihoitajia kotiin tuotettaviin vammaispalvelutiimeihin Tampereelle ja Nokialle

Tehtävässä pääset työskentelemään kotiin tuotettavissa palveluissa hoidollisten asiakkaiden hoitotiimeissä. Työnkuvaan kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja arjen muiden toimintojen tukeminen.

Tarjoamme sinulle kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen 12,40-16 euron tuntipalkan. Meillä sinun on mahdollista tehdä keikkatyötä tai työskennellä vakituisessa työsuhteessa. Työn tarkempi aloituspäivämäärä sovittavissa.


Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita, joten pääset tekemään työtehtäviä, joissa viihdyt ja kehityt. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta sinulla on tiimin koordinaattoreiden Lindan, Jennin, Roosan, Iran, Noonan, Minnan ja Eetun tuki saatavilla työhösi.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että olet palvelualtis, omatoiminen ja vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Kohtaamme kaikki asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää.


Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.5.2021 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukoordinaattori Linda Vartia

linda.vartia@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus