Hoitaja vammais- ja perhepalveluihin


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
6.4.2021
osa-aikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Ovatko lapset lähellä sinun sydäntäsi? Kiinnostavatko sinua monipuoliset työtehtävät sosiaali- ja terveysalalla? Onko sinulle tärkeää saada vaikuttaa työn sisältöön ja työaikoihin? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus Kotipalvelu Mehiläiseen ja liity kasvavaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten joukkoon.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt lähihoitajia kotiin tuotettaviin vammais- ja perhepalveluihin Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle.

Tehtävässä pääset työskentelemään niin hoidollisissa kuin ohjausta vaativissa työtehtävissä lasten parissa. Työajoista voimme neuvotella ja mahdollista on tehdä työtä päivä- ja/tai iltavuoroissa. Tarjoamme sinulle kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen 12,40-16 euron tuntipalkan. Meillä sinun on mahdollista tehdä keikkatyötä tai työskennellä vakituisessa työsuhteessa.

Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita, joten pääset tekemään työtehtäviä, joissa viihdyt ja kehityt. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta sinulla on tiimin koordinaattoreiden Roosan, Noonan ja Eetun tuki saatavilla työhösi. Työnkuva muokkautuu asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen niin perusterveiden lastenhoitoa kuin myös erityislastenhoitoa. Erityislasten hoidossa työ sisältää useimmiten apuvälineiden käyttöä, adl-toiminnoissa avustamista tai autismin kirjon asiakkaiden ohjaamista.

Odotamme hakijoilta lastenhoitajan tai lähi-, perus- tai kehitysvammaisten hoitajan koulutusta sekä mielellään kokemusta alalta. Toivomme asiakaslähtöistä asennetta sekä halukkuutta sitoutua pidempiaikaiseen hoitosuhteeseen. Tarjoamme alan opiskelijoille myös mahdollisuutta urapolkuun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä alaikäisten luona työskenteleviltä rikosrekisteriotetta. Lähihoitajilta edellytämme voimassa olevaa lääkelupaa. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus suorittaa ne myös meillä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Laita hakemus nopeasti rekrytointijärjestelmän kautta, sillä työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työstä antaa:

Palvelukoordinaattori Eetu Välkkynen
050 433 2518

eetu.valkkynen@mehilainen.fi