Hoitaja tai alan opiskelija


Ykköskoti Salmenkallio
1.5.2021
kokoaikainen
Salmenkatu 6, 23500 Uusikaupunki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä kesällä 2021, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme ohjaajaa Ykköskoti Salmenkallioon määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi.


Meillä Ykköskoti Salmenkalliossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Etsimme nyt kesäsijaisia eri pituisiin lomasijaisuuksiin.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai olet lähihoitajaopiskelija. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveystyöhön. Työ on 3-vuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

  • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Olemme joustava työnantaja. Työvuorojen suunnittelussa olemme siirtyneet autonomiseen työaikasuunnitteluun. Tarjoamme mahdollisuuden olla koko kesän töissä tai lyhyempiä jaksoja toiveittesi mukaan. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan touko/kesä/heinäkuussa

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.4.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sonja Packalén

sonja.packalen@mehilainen.fi

040 673 2688


Odotamme yhteydenottoasi! Tule viettämään kiva kesä kanssamme!