Hoitaja, Mainiokoti Huvilaharju


Mainiokoti Huvilaharju
13.10.2021
kokoaikainen
Juuritie 1, 02720 Espoo

Haemme hoitajaa tai pian hoitajaksi valmistuvaa alan opiskelijaa työkaveriksi Mainiokoti Huvilaharjuun!


Haluatko työskennellä huipputiimissä innostavassa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanos on yhtä tärkeä? Oletko valmis luomaan merkityksellisiä hetkiä muistisairaiden mummujen ja vaarien arkeen? Meille ei ole väliä, oletko vastavalmistunut tai valmistumassa ammattiisi tai oletko jo kokenut tekijä, kunhan suhtaudut työhösi innolla ja olet ennen kaikkea hyvä tyyppi!

Toivomme, että haet meille, vaikka et ihan kaikkea vielä osaisikaan, sillä meillä autetaan ja neuvotaan sekä tehdään töitä yhdessä asukkaiden parhaaksi laatulupauksemme mukaan. Jos sinulla ei ole RAI-osaamista tai lääketenttejä suoritettuna, niin ei hätää, meillä voit suorittaa ne ja kouluttautua muutenkin. Ohjaamme sinua myös omahoitajan tehtävissä eikä yksin tarvitse jäädä koskaan miettimään pulmatilanteita, sillä tiimi on aina tukenasi. Huvilaharjussa olemme koko ajan asukkaan lähellä, joten työsi on 3-vuorotyötä. Otamme huomioon työvuorotoiveesi ja meillä saat itse tehdä halutessasi työvuorolistasi itsepalveluportaalissa.

Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Kannustamme asukkaita omatoimisuuteen ja olemme vahvasti lähteneet suuntautumaan kuntouttavaksi yksiköksi. Meillä on paljon hyviä kokemuksia asukkaiden kuntoutumisesta pyörätuolista takaisin lähes omatoimisesti liikkuvaksi.

Huvilaharjun tiimissä kunnioitetaan ja arvostetaan kaikkia ja olemme tehneet oman lupauksemme kohdella kaikkia tasapuolisesti ikään, sukupuoleen, ihonväriin, asemaan, koulutukseen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskonnolliseen tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Meillä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon, Omamehiläisen palvelut, Digiklinikan käytön ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme suuresti uusia ideoita ja asioiden eteenpäin viemistä. Erityisen iloisia olemme joustavasta ja toiset huomioon ottavasta työilmapiiristä ja hyvistä palautteista, joita saamme.

Mainiokodin brändilupaus, "Sen tuntee, kun tulee kotiin", pitää todellakin Huvilaharjussa paikkaansa!

Kuulostaako hyvältä ja haluat kuulla lisää? Hieno juttu, tartupa siis tuumasta toimeen ja pirauta tai laita sähköpostia yksikön johtajalle Arja Sokuralle ja kysy lisää!

Arja Sokura, p. 030 358 3194 (arkisin klo 913), arja.sokura@mainiokodit.fi

Laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan rekrytointijärjestelmämme kautta, vaikka jo heti tänään, sillä käymme tiimissä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.