Hoitaja kesätöihin vammais- ja perhepalveluihin


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
28.4.2021
osa-aikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme lähihoitajia kesätöihin Uudenmaan alueelle erityisesti Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle kotiin tuotettavien vammaispalveluiden ja perhepalveluiden asiakkaille.

Tehtävässä pääset työskentelemään niin hoidollisissa kuin ohjausta vaativissa työtehtävissä lasten ja/tai aikuisten parissa. Työajoista voimme neuvotella ja mahdollista on tehdä työtä päivä- ja/tai iltavuoroissa. Halutessasi mahdollisuus työtilanteesta riippuen myös yötyöhön. Tarjoamme sinulle kokemuksestasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi riippuen 12,40-16 euron tuntipalkan. Meillä sinun on mahdollista tehdä keikkatyötä tai työskennellä kokoaikaisesti kesän ajan määräaikaisella sopimuksella. Työsuhteen kesto sovittavissa.

Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita, joten pääset tekemään työtehtäviä, joissa viihdyt ja kehityt, silloin kun sinulle sopii. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta sinulla on tiimin koordinaattoreiden Roosan, Minnan, Lindan, Noonan, Satun, Iran ja Eetun tuki saatavilla työhösi.

Työnkuva muokkautuu asiakkaan tarpeen mukaan. Lasten parissa tehtävä työ sisältää niin perusterveiden lastenhoitoa kuin myös erityislastenhoitoa. Erityislasten hoidossa työ sisältää useimmiten apuvälineiden käyttöä, päivittäisissä toiminnoissa avustamista tai autismin kirjon asiakkaiden ohjaamista. Vammaispalvelutiimeissä sinun on mahdollista työskennellä yhden tai useamman intensiivisempää hoitoa tarvitsevan asiakkaan tiimissä.

Odotamme hakijoilta lastenhoitajan tai lähi-, perus- tai kehitysvammaisten hoitajan koulutusta sekä mielellään kokemusta alalta. Toivomme asiakaslähtöistä asennetta. Tarjoamme alan opiskelijoille myös mahdollisuutta urapolkuun. Kesätyöjakson jälkeen pystymme tarjoamaan jatkoa työsuhteelle vakinaisella tai keikkasopimuksella.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä alaikäisten luona työskenteleviltä rikosrekisteriotetta. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Lapsien kanssa tehtävää työtä koskien palvelukoordinaattori Eetu Välkkynen eetu.valkkynen@mehilainen.fi

Vammaispalvelutiimejä koskien palvelukoordinaattori Noona Mäenpää noona.maenpaa@mehilainen.fi