Hoitaja hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin


Lääkärikeskus Oulu
7.4.2021
osa-aikainen
Kauppurienkatu 27-29, 90100 Oulu

Haluatko työskennellä uudistuvassa työyhteisössä, jossa saat vaikuttaa omaan työhösi? Kiinnostaako sinua ammatillinen kehittyminen ja urapolku Mehiläisellä?


Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme lähihoitajaa hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin Kempeleeseen.


Haemme hoitajaa tai alan opiskelijaa nuoren hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin. Työn kuuluu päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja asiakkaan arjen muiden toimintojen tukemista. Työ on kolmivuorotyötä, mutta vuorot ovat sovittavissa omaan arkeesi sopiviksi.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta tai alan opintoja. Eduksi katsotaan kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta, mutta jokaiselle tiimiin tulevalle järjestetään kattava hengityshalvauspotilaan perehdytys ja asiakaskohtainen perehdytys. Työssä pääsetkin oppimaan uutta, koska jokainen tiimimme jäsen saa kattavan perehdytyksen. Jos haluat kehittyä työssäsi, sinulla on mahdollisuus hakea Mehiläiselle räätälöityyn lähiesimiehen ammattitutkintoon.

Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että olet omatoiminen ja vastuuntuntoinen alan ammattilainen ja haluat kehittyä työssäsi. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vakituisessa työsuhteessa tai keikkatyötä näin halutessasi. Meillä on kannustava palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G22 mukaisesti.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.4.2021 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukoordinaattori Minna Arola

minna.k.arola@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus