Hoitaja


30.4.2021
osa-aikainen
Asemakatu 10, 40100 Jyväskylä

Ovatko vammaispalvelut lähellä sinun sydäntäsi? Kiinnostavatko sinua monipuoliset työtehtävät sosiaali- ja terveysalalla? Onko sinulle tärkeää saada vaikuttaa työn sisältöön ja työaikoihin? Jos vastasit kyllä niin lähetä hakemus Kotipalvelu Mehiläiseen ja liity kasvavaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten joukkoon.

Haemme nyt lähihoitajia Jyväskylään kotiin tuotettavien vammaispalveluiden asiakkaille. Vammaispalveluiden työntekijänä pääset työskentelemään niin hoidollisissa kuin ohjausta vaativissa työtehtävissä lasten, vammautuneiden ja vammaisten parissa.

Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita, joten pääset tekemään työtehtäviä, joissa viihdyt ja kehityt, silloin kun sinulle sopii. Työnkuva muokkautuu asiakkaan tarpeen mukaan, mutta sisältää useimmiten apuvälineiden käyttöä, adl-toiminnoissa avustamista tai autismin kirjon asiakkaiden ohjaamista.

Odotamme hakijoilta lähi-, perus- tai kehitysvammaisten hoitajan koulutusta sekä 1-5 vuoden kokemusta alalta. Toivomme asiakaslähtöistä asennetta sekä halukkuutta sitoutua pidempiaikaiseen hoitosuhteeseen. Meillä on mahdollista tehdä monipuolista työtä, joten pääset halutessasi työskentelemään vammaisten, vanhusten kuin lasten parissa. Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden työskennellä meidän kaikissa palveluissa. Tarjoamme alan opiskelijoille myös mahdollisuutta urapolkuun. Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Laita hakemus nopeasti rekrytointijärjestelmän kautta, sillä työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

https://www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokraus

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ira Rintalahti

ira.rintalahti@mehilainen.fi