Hoitaja


Lääkärikeskus Turku Kauppiaskatu
5.7.2021
kokoaikainen
Kauppiaskatu 8, 20100 Turku

Haemme lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa Auran kotihoitoon työskentelemään kesälomasijaisuuteen ajalle 5.7.-29.8.2021.

Työ on kaksivuorotyötä maanantaista-sunnuntaihin. Työhön saat perehdytyksen ennen sijaisuuden alkua ja työ voi jatkua mahdollisuuksien mukaan pitempään. Sijaisuuden päätyttyä voit myös työskennellä mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan myös muissa henkilöstöpalveluissamme sekä vammais- ja perhepalveluissamme.

Sinulta odotamme lähihoitajan koulutusta tai opiskelijana riittävää opintopistemäärää, näyttöä osaamisesta ja vähintäänkin oppimishalua, mikäli kotihoito ei ole tuttua. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne on mahdollista suorittaa myös meidän kauttamme. Ajokortti on välttämätön, mutta auton saat tarvittaessa käyttöösi työvuoroissa. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen työn. Pystymme tarjoamaan myös kannustavan ja kilpailukykyisen palkan.

Ethän epäröi hakea! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti hyvän tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukoordinaattori Petra Malin

petra.malin@mehilainen.fi (ensisijaisesti sähköpostitse yhteys)

0401616635

https://www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut /hoitajavuokraus