Hoitaja


Villa Atzalea
1.2.2021
kokoaikainen
Vanha Kaarelantie 26, 01610 Vantaa

Haluatko työskennellä hyvässä porukassa, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! 

Haemme hoitajaa Villa Atzaleaan vakituiseen työsuhteeseen.


Meillä Villa Atzaleassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan ja opastamaan.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa työskenteleyyn. Työ on 3-vuorotyötä.

Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää.

Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

  • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. 

  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. 

Työ alkaa: 1.2.2021

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.1.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Katja Markelin, puh 040 635 8017. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysele lisää!