Hoitaja


Hoivapalvelut ikääntyneille, Mainiokoti Kaisla
Hoivapalvelut ikääntyneille
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Suurpellon puistokatu 14-16 D, 02250 Espoo

Haluatko työskennellä ikääntyneiden parissa iloisessa ja reippaassa työyhteisössämme? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi hoitajamme!

Haemme HOITAJIA keikkatyöhön ja lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Mainiokoti Kaislaan Espooseen. Meillä Mainiokoti Kaislassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työkaverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa yhteenkuuluvuus ja työkavereiden arvostus sekä positiivisuus ja iloisuus - meillä töissä saa olla myös hauskaa!

Kodissamme toimitaan yhteistyössä kaikkia kunnioittaen ja toivommekin sinulta asukkaidemme aidosti arvostavaa kohtaamista, motivoituneisuutta, luovuutta ja vastuullisuutta sekä oma-aloitteista, itsenäistä ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Työpaikkamme on savuton.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja ja haluat tehdä kanssamme työtä ikääntyneiden asukkaidemme parissa. Työ on 3-vuorotyötä. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka olisit vasta hoitajan urasi alkutaipaleella tai koet, että osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämmekin kiinnostusta ja aitoa halua ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme työyhteisössämme toisiamme.

Tutustu lähihoitajan tehtävään Mehiläisessä täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=4WCcymN6kEg

Hoiva Mehiläisen laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaamme elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaidemme mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Innostuitko? Haethan tehtävää pikaisesti, me Kaislassa odotamme jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Yksikön johtaja Pauliina Rantanen puh. 040 674 4673 arkisin klo 9-15

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.