HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Hoitaja


Ikääntyneiden hoivapalvelut, Mainiokoti Katariina & Salontori
Hoivapalvelut ikääntyneille
Mahdollisimman pian
Yksityisen sosiaalialan TES
Kaustakatu 13, Kaarina Rummunlyöjänkatu 7, Salo, 24100 Kaarina, Salo

Haemme HOITAJIA keikkalaisiksi Mainiokoti Katariinaan Kaarinaan ja Mainiokoti Salontorillle Saloon!

Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

"Töihin on aina mukava tulla, kun meillä on niin hyvä porukkaa täällä! Monenlaiset persoonat täydentävät tiimiämme." -Aino, lähihoitaja.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opiskelet lähihoitajaksi. Haluat tehdä kanssamme työtä ikääntyneiden asukkaiden parissa. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Työ on 2-vuorotyötä, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus tehdä myös yövuoroja.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksen tulemaan 31.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Mainiokoti Katariina, Piia Pitkäpaasi, p. 050 572 3934 tai piia.pitkapaasi@mehilainen.fi Mainiokoti Salontori, Kati Helttula, p. 040 592 1452 tai kati.helttula@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.