Hammashoitaja


Hammas Mehiläinen Vantaa Tikkurila
15.3.2021
kokoaikainen
Kielotie 20 C, 01300 Vantaa

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hammas Mehiläinen Tikkurilaan.

Meillä Hammas Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa erityisesti yhteisöllisyys.

”Pystyn kehittymään ja laajentamaan osaamistani jatkuvasti, koska kaikki erikoishammaslääkärit löytyvät saman katon alta.” -Päivi, hammashoitaja

Me- henki ja yhteisöllisyys on vertaansa vailla” - Annika, hammashoitaja

Olet nimikesuojattu hammashoitaja ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Terveyspalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Tiimiesimies Kaisu Aaltonen

p. 050 5551784

kaisu.aaltonen@mehilainen.fi