Bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja Itäkeskuksen lääkärikeskukseen


Lääkärikeskus Helsinki Itäkeskus
22.5.2023
kokoaikainen
Helsinki, Vanhanlinnantie

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

​​​​Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme bioanalyytikkoa / laboratoriohoitajaa Itäkeskukseen

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tutustu tästä bioanalyytikon työhön Mehiläisellä: Bioanalyytikko Noora

Tiimiämme kuvaa sydämellisyys, yhteisöllisyys, asiakaslähtöisyys ja tarkkuus.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti, mikäli se sopii sinun elämätilanteeseesi paremmin. Toivomme tiimikaveriksemme hyväntuulista asiakaspalvelusta nauttivaa tiimipelaajaa, joka on omimmillaan nopeatempoisessa työympäristössä ja nauttii yhdessä tekemisen meiningistä. Tiimissämme tehdään työtä rennolla otteella ja haluamme auttaa henkilöstöämme kasvamaan ja kehittymään tehtävissään. Kulttuuriamme on se, ettei työkaveria voi koskaan kannustaa liikaa - hyvässä ilmapiirissä on helppo onnistua.

Olet koulutukseltasi bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja. Arvostamme aiempaa osaamista vastaavista työtehtävistä erityisesti vierianalytiikan parista. Jos sinulla ei ole kokemusta tästä – ei hätää, sinut perehdytetään työhön hyvin ja voit aina kysyä apua myös muilta työkavereiltasi. Tarjoamme Mehiläisellä työn aloittaville bioanalyytikoille mahdollisuuden osallistua Tieto ja Taito –perehtymisohjelmaan, jossa pääset syventämään osaamistasi eri laboratoriotyön osa-alueilla, saat henkilökohtaisen mentorin auttamaan sinua perehtymisessä ja pääset tutustumaan Mehiläisen omaan analyysilaboratorioon, joka sijaitsee Töölön toimipisteen yhteydessä. Lisätietoa Tieto ja taito –perehtymisohjelmasta: Tieto ja taito - Bioanalyytikon perehtymisohjelma

Toivomme sinulta erinomaisia valmiuksia asiakaspalveluun. Kuuntelutaito ja ystävällinen palveluasenne ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työyhteisömme on moniammatillinen, ammattitaitoinen sekä yhteen hiileen puhaltava.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Järjestämme laboratoriohenkilökunnalle säännöllisesti täydennyskoulutuksia henkilökunnan toivomista aiheista ja mahdollistamme osallistumisen myös ulkoisiin koulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta, viimeistään 4.6.2023. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä palkkaamme hänet heti. Haethan siis pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palvelupäällikkö Laura Sammalisto, 040 515 6347, laura.sammalisto@mehilainen.fi