Bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja


Lääkärikeskus Helsinki Forum
7.10.2021
kokoaikainen
Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme bioanalyytikkoa / laboratoriohoitajaa

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolinen näytteenotto sekä niiden analysointi, käsittely ja lähettäminen sekä kliinisen fysiologian tutkimukset. Kliinisen fysiologian tutkimukset käsittävät rasituskokeet, spirometriat, histamiinialtistukset sekä typpioksidimittaukset. Teemme myös verenpaineen pitkäaikaisrekisteröintejä sekä holter-tutkimuksia ja ohjeistamme asiakkaita unipolygrafiatutkimuksen suorittamiseen. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista lauantaihin.

Olet koulutukseltasi bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja. Toivomme sinulta erinomaisia valmiuksia asiakaspalveluun. Kuuntelutaito ja ystävällinen palveluasenne ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä helpottaa työn aloitusta, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä sinut perehdytetään työhön hyvin ja voit aina kysyä apua myös muilta työkavereiltasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työyhteisömme on moniammatillinen, ammattitaitoinen sekä yhteen hiileen puhaltava. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus: yksityisen terveyspalvelualan TES, VR 4.

Tutustu bioanalyytikon työhön Mehiläisessä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=mDY5GT8EQDQ

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eija Autio, p. 040 681 7656, eija.autio@mehilainen.fi.