Bioanalyytikko


Lääkärikeskus, Mehiläinen Töölö
Lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut
Sopimuksen mukaan
Yksityisen terveyspalvelualan TES
Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Haemme BIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Töölön laboratorioon.

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Tutustu bioanalyytikon työhön Mehiläisessä täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=mDY5GT8EQDQ

Työtehtäviin kuuluvat monipuolinen näytteenotto sekä näytteiden käsittely, lähettäminen ja analysointi sekä kliinisen fysiologian tutkimukset. Kliinisen fysiologian tutkimukset käsittävät rasituskokeet, spirometriat, verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinnit sekä holter-tutkimukset. Lisäksi ohjeistamme asiakkaita unipolygrafiatutkimuksen suorittamiseen. Lisäksi Töölössä toimii Mehiläisen keskuslaboratorio, jossa analysoinmme pääosin Mehiläisen näytteet.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonlopputyötä.

Olet koulutukseltasi bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja ja sinulla on tehtävään riittävä kielitaito (suomi ja englanti). Toivomme sinulta erinomaisia valmiuksia asiakaspalveluun. Ystävällinen palveluasenne ovat työssämme ensiarvoisen tärkeää. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä helpottaa työn aloitusta, mutta se ei ole välttämättömyys. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työyhteisömme on moniammatillinen, ammattitaitoinen sekä yhteen hiileen puhaltava. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan ja ilmapiiriin.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 4.12.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://www.mehilainen.fi/toimipisteet/mehilainen-helsinki-toolo


Lisätiedot

Rauni Suvela, rauni.suvela@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.