Asumispalveluohjaaja


Familar Avo- ja perhepalvelut Uusimaa
14.1.2022
kokoaikainen
Helsinki, Sitratori

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme omatoimisia, ratkaisukeskeisiä, systemaattisesti kohti tavoitteita toimivia työkavereita. Hyvästä ihmistuntemuksesta, pitkäjänteisyydestä sekä huumorintajusta on työssämme etua. Mikäli haluat haasteita ja itsenäisen työskentelyn lisäksi tiimityöskentely onnistuu, laitathan työhakemuksen tulemaan!

Haemme sosiaalialan ohjaajia vakituisiin työsuhteisiin tuettuihin asumispalveluihin, Familar Oy

Me asumispalvelut Uudellamaalla tuotamme, toteutamme ja kehitämme nuorten itsenäiseen asumiseen yksilöllisesti räätälöityjä tuetun asumisen palvelukokonaisuuksia. Kohderyhmänä ovat pääsääntöisesti laitoksista, sekä kotoa itsenäiseen asumiseen siirtyvät 17–25 -vuotiaat nuoret sekä nuoret, joilla on erityisiä haasteita itsenäisessä asumisessa.

Tuetun asumisen ohjaajat muodostavat moniammatillisen työryhmän, jolla on erityisosaamista sekä kokemusta avo- ja jälkihuollon lisäksi mm. sijaishuollossa työskentelystä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Haemme tiimiimme sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK tutkinnon suorittaneita henkilöitä ohjaajiksi vakituisiin työsuhteisiin. Lastensuojelu-, päihde tai mielenterveystyöstä hankittu kokemus on eduksi työtä hakiessa. Myös opiskeluvaiheessa olevat hakijat, olkaa rohkeasti yhteydessä.

Asumispalvelun ohjaajan työ on hyvin itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Työryhmän ja esihenkilön kanssa reflektointi ja tuki on osa arkea. Työssäsi tarvitset ajokorttia. Työ on jaksotyötä, jota tehdään pääosin kahdessa vuorossa. Ohjaajana pääset myös itse vaikuttamaan niin työvuoron pituuksiin kuin siihen, miten ja milloin työsi teet, asiakkaiden kuitenkin ollessa työmme keskiössä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tarjoamme

- ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön

- ammatillista kasvua tukevaa monipuolista täydennyskoulutusta

- kuukausittaisen ryhmätyönohjauksen

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikunta- ja kulttuurisaldon

-työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Soita ja kysy lisää:

Palvelupäällikkö

Mika Kivinen

Puh. 040 592 4699