Henkilökohtainen avustaja Keski-Uudellemaalle


5.10.2021
osa-aikainen
Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista.
Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen osa-aikaisia henkilökohtaisia avustajia Keski-Uudellemaalle (Järvenpään, Hyvinkään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Sipoon alueelle).

Etsitkö itsellesi kiireetöntä ja aidosti merkityksellistä osa-aikaista työtä, jonka voit helposti yhdistää opiskeluihin? Tai haetko vakituisempaa työtä, mutta kevyemmillä työmäärillä?

Henkilökohtaisena avustajana työtehtävänäsi on asiakkaan avustaminen arjen askareissa, kuten kodinhoidossa ja harrastuksissa kodin ulkopuolella. Työ on kiireetöntä ja pääset aidosti mukaan parantamaan asiakkaan arkea.

Jos avustajan työ ei ole tuttua, käy tutustumassa työhön videon kautta!
https://www.mehilainen.fi/kotipalvelu/henkilokohtainen-avustaja

Henkilökohtaisen avustajan työvuorot ovat pääasiassa arkipäivinä, koska ne suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Voit kuitenkin itse vaikuttaa työvuorojesi määrään ja otamme huomioon toiveesi sekä opiskelutilanteesi.

Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti kodin ulkopuolella tapahtuviin vapaa-ajan avustuksiin, jotka sopivat loistavasti opintojen yhteyteen. Pyrimme löytämään jokaiselle työntekijälle pidempiaikaiset avustusasiakkaat, jotta vuorojen sopiminen asiakkaan kanssa on mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Avustajilta toivomme luotettavuutta, reipasta työotetta ja mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti esimerkiksi opintojen ajan. Työ edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista, sillä meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset henkilöstöedut, ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

- Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut
- Mehiläisen mobiiliedut
- Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)
- Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam
- Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista
- Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on myös OmaTyö-sovellus, jonka kautta voit vastaanottaa avustusvuoroja sekä kuitata tehdyt työtunnit. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.10.202. Haethan kuitenkin heti kiinnostuttuasi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukoordinaattori Marjukka Peltonen

marjukka.peltonen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen,
heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen.
Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.
Meillä on elämä tehtävänä.