Henkilökohtainen avustaja kesätöihin Raaseporiin


Kotipalvelu Mehiläinen, Länsi-Uudenmaan toimisto
28.4.2021
osa-aikainen
Trollbergintie 12, 10650 Raasepori

Haluatko liittyä iloisesti pörräävään sosiaali- ja terveysalan osaajien joukkoomme? Onko Mehiläinen sinua kiinnostava yritys, mutta et ole tiennyt että Mehiläisessä voi työskennellä myös ilman sosiaali- ja terveysalan koulutusta?

Mehiläisessä työskentelee valtakunnallisesti satoja työhönsä erittäin tyytyväisiä henkilökohtaisia avustajia. Heillä kaikilla on eri osaamis- ja koulutustaustat, mutta halu auttaa on kaikille yhteinen asia.

Haemme nyt Kotipalvelu Mehiläiseen Henkilökohtaisia avustajia RAASEPORIIN ja HANKOON kesälomasijaistuksiin.


Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa

Avustaminen tapahtuu asiakkaan kotona, mutta sinulla on apunasi ja tukenasi koko Kotipalvelu Mehiläisen hallinnon tiimi.

Haemme työntekijöitä nyt pääasiassa kesän ajaksi arkipäiviin ja päiväaikaan oleviin avustusvuoroihin. Tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhteen jatkumiselle kesän jälkeen. Haemme kesätyöntekijöitä eri pituisiin sijaistuksiin ajalle 1.6-31.8.2021 Vuorot voivat sijoittua myös viikonlopulle tai ilta-aikoihin. Pääset itse vaikuttamaan työvuorojesi määrään, sillä me otamme huomioon toiveesi sekä elämäntilanteesi.

Meille jokainen on tervetullut omana itsenään ja arvostamme monenlaista osaamista. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön. Arvostamme myös työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on OmaTyö-sovellus, jonka kautta voit vastaanottaa avustusvuoroja sekä kuitata tehdyt työtunnit. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Lähetäthän hakemuksen tehtävään pian, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Hakemus tulee lähettää rekrytointijärjestelmämme kautta 15.5.2021 mennessä.

Tervetuloa viettämään kesä merkityksellisessä työssä ja osana moniammatillista huipputiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kati Laaksonen

Kati.laaksonen@mehilainen.fi