Henkilökohtainen avustaja kesätöihin Karviaisiin


Ykköskoti Olkkala
12.3.2021
osa-aikainen
Olkkalankuja 17, 03400 Vihti

Haluatko liittyä iloisesti pörräävään sosiaali- ja terveysalan osaajien joukkoomme? Onko Mehiläinen sinua kiinnostava yritys, mutta et ole tiennyt että Mehiläisessä voi työskennellä myös ilman sosiaali- ja terveysalan koulutusta?

Mehiläisessä työskentelee valtakunnallisesti satoja työhönsä erittäin tyytyväisiä henkilökohtaisia avustajia. Heillä kaikilla on eri osaamis- ja koulutustaustat, mutta halu auttaa on kaikille yhteinen asia.

Haemme nyt Kotipalvelu Mehiläiseen henkilökohtaisia avustajia Vihtiin ja Karkkilaan kesälomien sijaisuuksiin.


Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa

Avustaminen tapahtuu asiakkaan kotona, mutta sinulla on apunasi ja tukenasi koko Kotipalvelu Mehiläisen hallinnon tiimi.

Haemme työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin pääasiassa aikavälille 1.6.-31.8.2021 päiväaikaan oleviin avustusvuoroihin. Vuorot voivat sijoittua myös ilta-aikaan tai viikonlopulle. Pääset itse vaikuttamaan työvuorojesi määrään, sillä me otamme huomioon toiveesi sekä elämäntilanteesi. Tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhteen jatkumiselle kesän jälkeen.

Meille jokainen on tervetullut omana itsenään ja arvostamme monenlaista osaamista. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön. Arvostamme myös työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on OmaTyö-sovellus, jonka kautta voit vastaanottaa avustusvuoroja sekä kuitata tehdyt työtunnit. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Lähetäthän hakemuksen tehtävään pian, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Hakemus tulee lähettää rekrytointijärjestelmämme kautta 15.5.2021 mennessä.

Tervetuloa viettämään kesä merkityksellisessä työssä ja osana moniammatillista huipputiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kati Laaksonen

Kati.laaksonen@mehilainen.fi