Henkilökohtainen avustaja Helsinkiin


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
20.9.2021
osa-aikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista.

Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen osa-aikaisia henkilökohtaisia avustajia Helsinkiin.

Etsitkö itsellesi kiireetöntä ja aidosti merkityksellistä osa-aikaista työtä, jonka voit helposti yhdistää opiskeluihin?

Henkilökohtaisena avustajana työtehtäviäsi ovat asiakkaan avustaminen arjen askareissa, kuten kodinhoidossa ja harrastuksissa kodin ulkopuolella. Työ on kiireetöntä ja pääset aidosti mukaan parantamaan asiakkaan arkea. Jos avustajan työ ei ole tuttua, käy tutustumassa työhön videon kautta!

https://www.mehilainen.fi/kotipalvelu/henkilokohtainen-avustaja

Henkilökohtaisen avustajan työvuorot ovat pääasiassa arkipäivinä, koska ne suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Voit kuitenkin itse vaikuttaa työvuorojesi määrään ja otamme huomioon toiveesi sekä opiskelutilanteesi.

Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti kodin ulkopuolella tapahtuviin vapaa-ajan avustuksiin, jotka sopivat loistavasti opintojen yhteyteen. Pyrimme löytämään jokaiselle työntekijälle pidempiaikaiset avustusasiakkaat, jotta vuorojen sopiminen asiakkaan kanssa on mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Avustajilta toivomme luotettavuutta, reipasta työotetta ja mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti esimerkiksi opintojen ajan. Työ edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista, sillä meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset henkilöstöedut, ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

  • Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut

  • Mehiläisen mobiiliedut

  • Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)

  • Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam

  • Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista

  • Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä.

Lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.10.2021 mennessä. Haethan kuitenkin heti kiinnostuttuasi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelukoordinaattori Tia Karhu

tia.karhu@mehilainen.fi