Henkilökohtainen avustaja Evijärvelle ja Jalasjärvelle


9.5.2023
osa-aikainen
Seinäjoki, Keskuskatu 12

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista.

Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen henkilökohtaisia avustajia Etelä-Pohjanmaan alueelle osa-aikaisiin ja keikkatyösuhteisiin.

Mitä henkilökohtaisen avustajan työ pitää sisällään?

Henkilökohtaisena avustajana työtehtäviäsi ovat asiakkaan avustaminen arjen askareissa, kuten kodinhoidossa, kaupassa käymisessä ja harrastuksissa kodin ulkopuolella. Työ on kiireetöntä ja pääset konkreettisesti parantamaan asiakkaan arkea. Emme odota henkilökohtaisilta avustajiltamme kokemusta tai aiempaa kokemusta avustajan työstä, sillä tässä työssä asenne ratkaisee!

Meillä asiakkaat aidosti arvostavat työtäsi ja antavat positiivista palautetta päivittäin. Jos henkilökohtaisen avustajan työ ei ole sinulle ennestään tuttua, käy katsomassa uusi avustajan työstä kertova videomme.

Haemme työntekijöitä pääasiassa arkipäivinä oleviin avustusvuoroihin, koska vuorot määräytyvät asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Otamme huomioon työvuoroihin liittyvät toiveesi ja pyrimme aina löytämään avustuskohteet mahdollisimman hyvien kulkuyhteyksien päästä juuri sinulle. Pyrimme myös löytämään jokaiselle työntekijälle pidempiaikaiset tutut avustusasiakkaat.

Avustajilta toivomme luotettavuutta ja mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Valtakunnallisena työnantajana voimme tarjota työtä myös muuttuvissa elämäntilanteissa.

Työntekijöillemme tarjoamme:

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista, sillä meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset henkilöstöedut ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

  • Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam

  • Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista

  • Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöiltä

Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden kehittämistä! Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä.

Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka G12A. G12A Palkkaluokan tuntipalkka kokemusvuosista riippuen on 11,52e - 12,67e + ilta-, viikonloppu- ja arkipyhälisät. Keikkatyösuhteessa palkan yhteydessä maksetaan lisäksi lomakorvaus, joka on 9% tuntipalkasta.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 4.6.2023 mennessä. Hakea kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan jo heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen,

heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen.

Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Meillä on elämä tehtävänä.