Henkilökohtainen avustaja Espoon alueelle


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
1.7.2021
osa-aikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Tervetuloa pörräävään ja osaavaan joukkoomme!

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen henkilökohtaisia avustajia Espoon alueelle


Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa

Haemme työntekijöitä nyt pääasiassa arkipäiviin ja päiväaikaan oleviin avustusvuoroihin. Voit itse vaikuttaa työvuorojesi määrään, me otamme huomioon toiveesi sekä elämäntilanteesi. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Arvostamme työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Meille jokainen on tervetullut omana itsenään. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu sujuvasti.

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on OmaTyö-sovellus, jonka kautta voit vastaanottaa avustusvuoroja sekä kuitata tehdyt työtunnit. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pia Leskinen

pia.leskinen@mehilainen.fi