Henkilökohtainen avustaja


Mehiläinen Rovaniemi Urheilukatu
27.12.2021
osa-aikainen
Rovaniemi, Urheilukatu

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista.

Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen henkilökohtaisia avustajia Rovaniemelle sekä vakituisiin osa-aikaisiin että kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Oletko miettinyt esimerkiksi uranvaihtoa pois kiireiseltä ravintola- tai kaupanalalta? Etsitkö itsellesi aidosti merkityksellistä työtä, jossa saat asiakkailta hyvää palautetta päivittäin?

Henkilökohtaisena avustajana työtehtäviäsi ovat asiakkaan avustaminen arjen askareissa, kuten kodinhoidossa ja harrastuksissa kodin ulkopuolella. Työ on kiireetöntä ja pääset konkreettisesti parantamaan asiakkaan arkea. Meillä asiakkaat arvostavat aidosti työtäsi ja antavat positiivista palautetta päivittäin. Jos henkilökohtaisen avustajan työ ei ole sinulle ennestään tuttua, käy katsomassa uusi avustajan työstä kertova videomme.

Haemme työntekijöitä pääasiassa arkipäivi oleviin avustusvuoroihin, koska vuorot määräytyvät asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Otamme kuitenkin huomioon työvuoroihin liittyvät toiveesi ja pyrimme löytämään avustuskohteet mahdollisimman helppojen kulkuyhteyksien päästä. Pyrimme myös löytämään jokaiselle työntekijälle pidempiaikaiset tutut avustusasiakkaat.

Työ sopii sekä vakituista osa-aikaista että vakituista kokoaikaista työtä kaipaavalle.

Avustajilta toivomme luotettavuutta ja mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Työ edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista, sillä meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset henkilöstöedut ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

  • Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut

  • Mehiläisen mobiiliedut

  • Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)

  • Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam

  • Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista

  • Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä

Henkilöstöedut ovat käytettävissä helposti näyttämällä asioinnin yhteydessä etua OmaMehiläinen-sovelluksesta.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.1.2022 mennessä. Haethan kuitenkin heti kiinnostuttuasi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Emma Manninen (emma.manninen@mehilainen.fi).

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen,

heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen.

Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Meillä on elämä tehtävänä.