Henkilökohtainen avustaja


Lääkärikeskus Jyväskylä
20.12.2021
osa-aikainen
Jyväskylä, Kauppakatu 35

Pidätkö toisten ihmisten auttamisesta ja etsit itsellesi merkityksellistä työtä?

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen henkilökohtaisia avustajia Jyväskylä/Korpilahti


Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa.

Haemme työntekijöitä nyt asiakkaallemme Jyväskylän Korpilahteen. Vuorot sijoittuvat 8-24 välille. Työt alkaisivat viikolla 2 ja mahdollinen perehdytys ennen sitä. Mahdollisesti jatkossa vuoroja on tarjolla muualtakin Jyväskylän alueelta. Voit itse vaikuttaa työvuorojesi määrään, me otamme huomioon toiveesi sekä elämäntilanteesi. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Arvostamme työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on OmaTyö-sovellus, jonka kautta voit vastaanottaa avustusvuoroja sekä kuitata tehdyt työtunnit. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.01.2021 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointikoordinaattori Pauliina Kainulainen pauliina.kainulainen@mehilainen.fi

Ira Rintalahti, ira.rintalahti@mehilainen.fi