Henkilökohtainen avustaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Heti
Sopimuksen mukaan
04410 Järvenpää

Oletko auttamishaluinen ihminen ja kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä?

Tule Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaiseksi avustajaksi ja auta asiakkaitamme selviytymään niissä arjen askareissa, joihin hän vammansa tai sairautensa takia apua tarvitsee.

Haetaan henkilökohtaista avustajaa Järvenpäähän.

Etsimme luotettavaa, sosiaalista ja fyysisesti hyväkuntoista henkilöä, jolla on halua toimia henkilökohtaisena avustajana asiakkaillemme. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, mutta kykenet silti itsenäiseen työhön. Avustajalta toivotaan myös reipasta -ja ohjauksellista työotetta, joka kuitenkin kunnioittaa asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Työtehtäviisi kuuluu kodinhoidossa ja arkiaskareissa auttaminen kuten kodinhoidolliset tehtävät, asiointiavustus sekä asiakkaan kanssa urheileminen ja liikkuminen ulkona.

Koulutusta ja työkokemusta tärkeämpänä pidämme sitä, että löydämme oikean henkilön, jonka kemiat osuvat yhteen asiakkaan kanssa.

Työtunteja viikkossa on arviolta 15-40. Työvuorot painottuvat pääasiassa aamu- ja iltapäivään sekä myös viikonloppuihin. Tarvittaessa työajoista voi neuvotella asiakkaan kanssa.

"Avustamisesta tulee hyvä mieli asiakkaalle sekä avustajana minulle itselleni!"

Kotipalvelu Mehiläisellä sinun on mahdollista käyttää uutta, helppoa ja ilmaista OmaTyö-sovellustamme, millä otat kätevästi vastaan tarjottuja avustusvuoroja sekä kuittaat tehdyt työtuntisi omalla älypuhelimellasi.

Pääset tutustumaan sovellukseen tämän linkin takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4


Lisätiedot

miiro.vidlund@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.