Henkilökohtainen avustaja


Kotiin vietävät palvelut
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00560 Pääkaupunkiseutu

Pidätkö toisten ihmisten auttamisesta ja etsit itsellesi merkityksellistä työtä?

Haemme nyt Kotipalvelu Mehiläiseen vakituisia kokopäiväisiä HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA pääkaupunkiseudulle.

Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa.
- Avustaminen voi sisältää joitakin hoidollista osaamista vaatia tehtäviä, esim. nostoja, siirtoja, asiakkaan omien apuvälineiden käyttöapua tai muita kokemusta vaativia tehtäviä. Hoidollisiin kohteisiin perehdytetään tapauskohtaisesti.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan, mutta voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Arvostamme työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on OmaTyö-sovellus. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4
Vakituisena työntekijänä sinulla on monipuoliset työsuhde-edut.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian!


Lisätiedot

Juha Hietaniemi, juha@hietaniemi@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.