Henkilökohtainen avustaja


Mehiläinen, Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Heti tai sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Tikkurilantie 68, 01300 Vantaa

Etsitkö itsellesi merkityksellistä keikkatyötä? Onko aikataulusi kiireinen ja toivoisit työtä sinulle sopiviin ajankohtiin? Olisiko opintojen ohella kiva saada vähän lisätienestiä ja työkokemusta? Haluatko liittyä iloisesti pörräävään sosiaali- ja terveysalan osaajien joukkoomme?

Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle sopivaa työtä tarjolla, sillä haemme nyt Kotipalvelu Mehiläiseen HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA Vantaalle.

Henkilökohtaisena avustajana autat asiakkaitamme heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua.

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:
- Avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa.
- Avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa

Haemme työntekijöitä nyt keikkatyöhön. Voit itse vaikuttaa työvuorojesi määrään ja ajankohtaan, me otamme huomioon toiveesi sekä elämäntilanteesi. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Arvostamme työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Työntekijänä Kotipalvelu Mehiläisessä käytössäsi on OmaTyö-sovellus, jonka kautta voit vastaanottaa avustusvuoroja sekä kuitata tehdyt työtunnit. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin seuraavan linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4


Lisätiedot

Erkki Mannermaa erkki.mannermaa@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.