Henkilökohtainen avustaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
00750 Vantaa

Pidätkö toisten ihmisten auttamisesta ja etsit itsellesi merkityksellistä työtä?

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen HENKILÖKOHTAISIA AVUSTAJIA Vantaalle.

Henkilökohtaisena avustajana työskentelisit yhdessä hoitajan ja asiakkaan kanssa. Työnkuvaan kuuluisi arjen toiminnoissa auttaminen sekä mukavaa yhdessäoloa esimerkiksi erilaisissa virkistysmenoissa.

Työvuoroja olisi maanantaista sunnuntaihin ja työ olisi kaksivuorotyötä. Voit itse vaikuttaa työvuorojesi määrään, me otamme huomioon toiveesi sekä elämäntilanteesi. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta sitoutua avustustyöhön pidempiaikaisesti. Arvostamme työkokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Työssä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa, jotta kommunikointi asiakkaiden kanssa onnistuu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja vaihtelevan työn. Mehiläisessä arvostetaan sekä asukkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 1.11.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.


Lisätiedot

Palvelupäällikkö Anna Inkinen anna.inkinen@mehilainen.fi 040 617 5875

Yksikön tiedot

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita lähes 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Teemme työtämme täydellä sydämellä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.