Henkilökohtainen avustaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Heti sopivan henkilön löydyttyä
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
18100 Heinola

Oletko auttamishaluinen ihminen ja kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä?

Tule Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaiseksi avustajaksi ja auta asiakkaitamme selviytymään niissä arjen askareissa, joihin hän vammansa tai sairautensa takia apua tarvitsee.

Henkilökohtainen avustaminen on
- Avustamista päivittäisissä arjen askareissa (kuten kodinhoito, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen)
- Avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti)
- Työtä, jota mahdollista tehdä päivä- ja iltavuoroissa, kaikkina viikonpäivinä. Huomioi maksettavat ilta-, la- ja pyhälisät.
- Työaikoihin ja työmääriin voit itse vaikuttaa. Työvuorojesi suunnittelussa otamme huomioon toiveesi ja elämäntilanteesi: päätyön lisäksi avustaminen sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille, eläkeläisille tai muille sivutyötä haluaville.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti avustajaa, joka pystyy työskentelemään päivisin Heinolan alueella.

Jokaisella toisen ihmisen auttamisen luontevaksi kokevalla on mahdollisuus toimia henkilökohtaisen avustamisen ihmisläheisessä asiakastyössä: avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Sosiaalialan koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä on toki hyväksi, mutta ei välttämättömyys; Henkilökohtaisen avustajan tehtävissä pärjää luotettavuudella, oma-aloitteisuudella ja käytännön järjellä. Työhön edellytetään vähintään riittävää suomenkielentaitoa, jotta asioiden hoito ja kommunikointi onnistuu hyvin.

"Avustamisesta tulee hyvä mieli asiakkaalle sekä avustajana minulle itselleni!"

Kotipalvelu Mehiläisellä sinun on mahdollista käyttää uutta, helppoa ja ilmaista OmaTyö-sovellustamme, millä otat kätevästi vastaan tarjottuja avustusvuoroja sekä kuittaat tehdyt työtuntisi omalla älypuhelimellasi.

Pääset tutustumaan sovellukseen tämän linkin takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Tervetuloa tekemään työtä jolla on tarkoitus!


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Korri 050 313 1964

Yksikön tiedot

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita lähes 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Teemme työtämme täydellä sydämellä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.