Henkilökohtainen avustaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
03400 Lohja, Vihti, Karkkila

Oletko auttamishaluinen ihminen ja kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä?

Tule Kotipalvelu Mehiläisen HENKILÖKOHTAISEKSI AVUSTAJAKSI Karviaisen alueelle ja auta asiakkaitamme selviytymään niissä arjen askareissa, joihin hän vammansa tai sairautensa takia apua tarvitsee. Etsimme nyt kahta (2) vakituista tuntipalkkaista avustajaa, jotka pystyvät liikkumaan koko Karvaisen alueella. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Henkilökohtainen avustaminen on
- avustamista päivittäisissä arjen askareissa (kuten kodinhoito, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen, peseytyminen)
- avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti)
- työtä, jota mahdollista tehdä päivä- ja iltavuoroissa, kaikkina viikonpäivinä. Huomioi maksettavat ilta-, la- ja pyhälisät.

Jokaisella toisen ihmisen auttamisen luontevaksi kokevalla on mahdollisuus toimia henkilökohtaisen avustamisen ihmisläheisessä asiakastyössä: avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Sosiaalialan koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä on toki hyväksi, mutta ei välttämättömyys. Henkilökohtaisen avustajan tehtävissä pärjää luotettavuudella, oma-aloitteisuudella ja käytännön järjellä. Työhön edellytetään vähintään riittävää suomenkielentaitoa, jotta asioiden hoito ja kommunikointi onnistuu hyvin.

Työvälineenäsi toimii oma-työsovellus, jonka avulla näet omat työvuorosi, vastaanotat lisätöitä, sekä raportoit tehdyt työvuorosi.

Videolinkki sovelluksen esittelyyn: https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Tervetuloa tekemään työtä jolla on tarkoitus!


Lisätiedot

kati.laaksonen@mehilainen.fi eija.oksanen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.