HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Henkilökohtainen avustaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Heti
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
11100 Riihimäki

Kotipalvelu Mehiläinen etsii

HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

hoidollisten kohteiden asiakkuuksille. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Töitä siis tarjolla joka viikko!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään hoidollisempien asiakkaiden kanssa ja pystyt suhtautumaan kärsivällisesti erilaisiin rajoitteisiin, lähetä meille hakemus! Etsimme sydämellistä ihmistä, joka ymmärtää vastuullisen roolinsa asiakkaan elämässä.

Työhön edellytetään vähintään riittävää suomenkielentaitoa, jotta asioiden hoito ja kommunikointi onnistuu hyvin. Kokemus henkilökohtaisen avun työstä katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Henkilökohtainen avustaminen on:
- Avustamista päivittäisissä arjen askareissa (kuten kodinhoito, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen)
- Avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti)
- Työtä, jota mahdollista tehdä päivä- ja iltavuoroissa, kaikkina viikonpäivinä. Huomioi maksettavat ilta-, la- ja pyhälisät.
- Työaikoihin ja työmääriin voit itse vaikuttaa. Työvuorojesi suunnittelussa otamme huomioon toiveesi ja elämäntilanteesi: päätyön lisäksi avustaminen sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille, eläkeläisille tai muille sivutyötä haluaville.

Kotipalvelu Mehiläisellä sinun on mahdollista käyttää uutta, helppoa ja ilmaista OmaTyö-sovellustamme, millä otat kätevästi vastaan tarjottuja avustusvuoroja sekä kuittaat tehdyt työtuntisi omalla älypuhelimellasi.

Pääset tutustumaan sovellukseen tämän linkin takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=MOt6_b42Hs4

Tervetuloa tekemään työtä jolla on tarkoitus!


Lisätiedot

sini.pinomaki@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläisen Kotipalvelut tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita lähes 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Teemme työtämme täydellä sydämellä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.