Erityisnuorten iltapäivätoiminnan ohjaaja Espooseen, Mehiläinen kotiin tuotettavat vammaispalvelut


Lääkärikeskus Espoo Matinkylä, Terveyskeskus Mehiläinen Matinkylä
16.5.2023
osa-aikainen
Espoo, Piispanportti 10

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme erityisnuorten iltapäivätoiminnan ohjaajia Espoon Leppävaaraan

Iltapäivätoiminnan asiakkaat ovat erityisnuoria ja arjessa tukea tarvitsevia nuoria. Pääset työssäsi suunnittelemaan ja ohjaamaan hauskaa ja monipuolista iltapäivätoimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. Iltapäivätoiminnan päivittäisissä käytännön asioissa sinua opastaa ryhmän vastuuohjaaja. Meillä on mukava ja rento työyhteisö, johon on helppo tulla mukaan!

Vuorot ovat maanantaista torstaihin klo 15–17 ja perjantaisin klo 13–17. Koulun loma-aikoina järjestämme loma-ajan hoitoa, jolloin mahdollisuus työskennellä 8–16. Toimintaa järjestetään hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä Ammattiopisto Liven tiloissa Espoon Leppävaarassa, osoitteessa Kiannonkatu 2.

Työ on keikkatyötä ja sopii hyvin opintojen tai muiden töiden oheen kotipalveluissamme. Tehtävään ei edellytetä alan koulutusta. Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen. Eduksi tehtävässä on kuitenkin sosiaali- ja terveysalan koulutus kuten sosionomin tai lähi-, perus- tai kehitysvammaisten hoitajan koulutus tai aiempi kokemus erityisnuorten tai vammaisten kanssa työskentelystä. Työ sopii hyvin myös alan opiskelijoille tarjoten hyvää kokemusta erityisnuorten kohtaamiseen. Moni ohjaajamme on edennyt vastuuohjaajaksi, ja haluammekin tukea kehittymistä ja uran rakentamista Mehiläisessä.

Mikäli olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan tutkinnon, niin voimme tarjota monipuolisia työmahdollisuuksia kotiin tuotavissa palveluissamme vammaisten ja lasten parissa. Mikäli taas sinulla ei ole sote-alan koulutusta, niin työmahdollisuuksia löytyy henkilökohtaisen avun palveluistamme!

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme kilpailukykyisen tuntiperusteisen palkan.


Haethan mukaan pian, sillä rekrytoimme jo hakuajan aikana. Haku päättyy 18.6.2023.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Koordinoiva ohjaaja Taru Tiainen taru.tiainen@mehilainen.fi