Vastaava hammaslääkäri


Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Tesoma
4.10.2021
kokoaikainen
Tesomankatu 4 A, 33310 Tampere

Haemme Mehiläisen ja Tampereen kaupungin yhteiseen Tesoman hyvinvointiallianssiin Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:lle

VASTAAVAA HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Vastaavana hammaslääkärinä tehtävänäsi on johtaa Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:n vastuulla olevaa suun terveydenhuollon vastaanottotoimintaa Tesoman hyvinvointikeskuksen hammashoitolassa sekä huolehtia toiminnan korkeasta kliinisestä laadusta.

Tehtäviin kuuluvat myös Tesoman allianssimallin mukaiset vastuut, jotka liittyvät esimerkiksi yhteisten vaikuttavuus- ja taloustavoitteiden saavuttamiseen, toiminnan kehittämiseen, palvelujen väliseen yhteistyöhön sekä hyvinvointikeskuksen ohjausryhmätyöskentelyyn.

Arvostamme tehtävää täytettäessä erityisesti:

  • Avarakatseisuutta ja viisasta näkemystä hyvinvointipalvelujen tuottamisesta vastuuväestölle yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

  • Innostunutta asennetta suun terveydenhuollon toiminnan johtamiseen yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

  • Kykyä ja halua toimia erinomaisena esihenkilönä Tesoman suun terveydenhuollon tiimille.

  • Ymmärrystä kustannusvaikuttavuudesta ja terveydenhuollon laadun mittaamisesta.

  • Työkokemusta sekä halukkuutta ja mahdollisuutta osallistua kliinisen työn tekemiseen ja kehittämiseen.

Pätevyysvaatimukset

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto. Kokemus hallinnollisista ja johtamis- tai esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään hakijan kokemuksen, osaamisen, motivaation ja koetellun esihenkilökunnon perusteella.

Palkkaus ja työehdot

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä peruspalkasta ja tuloskorttiin sidotusta tulospalkkiosta sekä kliiniseen työhön liittyvistä erillisistä palkkioista. Valittavan henkilön kanssa solmitaan johtajasopimus.

Tehtävää koskevat haastattelut järjestetään marras-joulukuussa 2021. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä vuoden 2022 alussa.

Taustaa Tesoman hyvinvointiallianssista

Mehiläinen ja Tampereen kaupunki ovat perustaneet Tesoman hyvinvointiallianssin vuonna 2017, ja allianssin sopimuskausi jatkuu vuoteen 2028 asti. Allianssin tärkeimpänä tavoitteena on Tampereen Tesoman alueen väestön (22 000 asukasta) hyvinvoinnin lisääminen. Toiminnassa oleellista on julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin tiivis yhteistyö. Allianssi tuottaa Tesoman hyvinvointikeskuksessa julkiset terveysaseman vastaanottopalvelut, aikuisten ja lasten suun terveydenhuollon, äitiys- ja lastenneuvolan, kotihoidon, fysioterapia-, mielenterveys- ja päihdepalveluita, sosiaalipalveluita sekä monialaista ohjausta ja neuvontaa. Allianssiin kuuluu myös ikäihmisten palvelukoti. Lisäksi hyvinvointikeskuksessa toimivat kirjasto, kahvila ja nuorisotila, ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja ryhmätoimintaa. Henkilöstöä allianssissa on noin 200, joista suun terveydenhuollossa työskentelee noin 30.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sanna Hautala, myyntijohtaja, numerosta 040 712 8804

tai sähköpostilla sanna.hautala@mehilainen.fi

Miia Ehrnrooth, johtava hammaslääkäri, numerosta 040 661 5307

tai sähköpostilla miia.ehrnrooth@mehilainen.fi