Suuhygienisti


Mehiläinen Kajaani
28.3.2023
kokoaikainen
Kajaani, Kauppakatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

​​​​​Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme suuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen Mehiläisen Kajaanin suun terveydenhuoltoon.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti laillistettu suuhygienistin ammattitutkinto, tai aikaisempi vastaava tutkinto. Työ sisältää monipuolista suuhygienistin työtä moniammatillisessa tiimissä, jossa jokaiselle asiakkaalle tarjotaan paras mahdollisen asiakaskokemus. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy varmasti positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisikin vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisellä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen, nuorekas ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ. Halutessasi meillä voi työskennellä myös ammatinharjoittajana. Työn aloitus sopimuksen mukaan kesän 2023 aikana. Työ on määräaikainen kevääseen 2024 saakka.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 15.6.2023.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: palvelupäällikkö Saara Sarhaluoma, 0447921200 tai saara.sarhaluoma@mehilainen.fi