Suuhygienisti


Lääkärikeskus Porvoo
12.1.2022
kokoaikainen
Porvoo, Näsin Koulukatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

​​​​​Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen Mehiläisen Porvoon pisteelle Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteyteen.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti laillistettu suuhygienistin ammattitutkinto, tai aikaisempi vastaava tutkinto. Työ sisältää monipuolista suuhygienistin työtä moniammatillisessa tiimissä sekä hammaslääkärin avustamista. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy varmasti positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisikin vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisellä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen, nuorekas ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimiesihenkilö Jenny Tikkanen, jenny.tikkanen@mehilainen.fi