Keikkaileva hammaslääkäri Pirkanmaalle

Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä moniammatillisessa ja koko ajan kehittyvässä organisaatiossa? Tule hammaslääkäriksi Mehiläiselle!

Työnkuva on monipuolista terveyskeskushammaslääkärin työtä eri toimipisteissä Pirkanmaan alueella. Työ on keikkaluontoinen ja päiviä voidaan sopia omien toiveiden mukaan.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita nopeasti ja sujuvasti. 111-vuotias Mehiläinen on laadukas sekä kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys sekä Kasvu ja kehitys.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.
Jenna Ikonen
jenna.j.ikonen@mehilainen.fi
050 590 2728


Yksikön tiedot

Tampereen kaupungin terveysasemat vastaavat alueen perusterveydenhuollosta, hammashoidosta, sairaalapalveluista, päihde- ja mielenterveyspalveluista, kuntoutuspalveluista, ikäihmisten ja vammaisten palveluista, perheneuvolasta, aikuissosiaalityöstä ja lastensuojelusta. Terveysasemat sijaitsevat Hatanpäällä, Hervannassa, Kaukajärvellä, Kämmenniemessä, Lielahdessa, Linnainmaalla, Tammelakeskuksessa sekä Tipotiellä.

Lisätietoja

Ikonen, Jenna.J

PL 487
33101
TAMPERE

Hae tätä paikkaa