Avoimet työpaikat suun terveyden ammattilaisille

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten joukkoa Mehiläiselle! Tarjoamme monipuolisia sekä kiinnostavia työmahdollisuuksia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti.

Suun terveyden ammattilaiseksi Mehiläiselle

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten joukkoa! Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia hammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja hammasteknikoille.

Mahdollistamme itsenäisen työskentelyn sekä yksityisen puolen että julkisten palveluiden toimipisteissä. Meillä voit myös toimia toiveesi mukaan ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinulla sopiva työpaikka!

Tervetuloa suun terveyden ammattilaisten tiimiimme!

Pääset oppimaan jatkuvasti

Hammashoitaja Kaisu Aaltonen kertoo monipuolisista työ- ja kehitysmahdollisuuksistaan Hammas Mehiläisessä.

Voit keskittyä pelkästään asiakastyöhön

Videolla hammaslääkäri Kiira Löfberg ja suu- ja leukakirurgi Olli Teronen kertovat työstään Hammas Mehiläisessä.

Hammas Mehiläinen

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti kaikkia suun terveydenhoidon palveluita. Hammas Mehiläisen toimipisteistä suurin osa sijaitsee kätevästi Mehiläisen lääkärikeskusten yhteydessä.

Lue lisää

Suun terveyden julkiset palvelut

Toimimme maanlaajuisesti ja tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut julkisen sektorin kumppaneillemme, suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista aina yksittäisiin palveluihin ja räätälöityihin palveluketjuihin.

Lue lisää

Suun ammattilaisten uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Kiira ja Olli kertovat, miksi Hammas Mehiläisessä on helppoa olla hammaslääkäri

Hammaslääkäri Kiira Löfberg ja suu- ja leukakirurgi Olli Teronen ovat hyvin tyytyväisiä työhönsä Hammas Mehiläisessä. Kiira nostaa esiin etenkin joustavat työajat, modernit työtilat ja uudet työvälineet – sekä potilaiden positiiviset kommentit. Olli puolestaan iloitsee siitä, että potilashankintaa ei tarvitse miettiä. Näin paukkuja jää tärkeimpään eli asiakkaiden kohtaamiseen.

Johtava hoitaja Miia kertoo: ”Mehiläisessä on huikeaa se, että jos vastuuta haluaa, sitä myös annetaan.”

Hammas Mehiläisen johtavalla hoitajalla Miia Ruhasella on takana kymmenvuotinen ura Mehiläisessä. Siihen mahtuu monenlaisia tehtäviä ja lämpimiä muistoja varsinkin korona-ajan alusta. Miian mielestä Mehiläisen erottaakin muista työpaikoista ihmiset ja se, että täällä jokaisella on mahdollisuus luoda uraa ja saada työmahdollisuuksia – vaikka yli liiketoimintarajojen.

Hammashoitajaksi

Hammas Mehiläisessä hammashoitajalle löytyy erilaisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia, monipuolisia työnkuvia, aina palveluneuvojan ja erikoisalojen hammaslääkärien avustustyöstä, esihenkilön tehtäviin. Joustavia työaikoja unohtamatta.

Suuhygienististiksi

Suuhygienistinä olet Hammas Mehiläisessä osa moniammatillista huipputiimiä, jossa on mahdollista kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Modernien tilojen lisäksi käytössäsi ovat alan uusimmat laitteet ja työvälineet.

Hammaslääkäriksi

Hammas Mehiläisessä hammaslääkäri voi keskittyä täysin kliiniseen työhön. Meillä voit työskennellä niin yksityisellä kuin julkisella puolella, ammatinharjoittajana tai työsuhteessa, laadukkaissa työolosuhteissa, uusimman tekniikan, huipputason tausta- ja tukipalvelujen parissa.

Avoimet työpaikat

49 paikkaa

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yksityiset palvelut

Tuomas Polttila
Liiketoimintajohtaja, Hammas Mehiläinen
tuomas.polttila@mehilainen.fi
Miia Ruhanen
Johtava hoitaja, Hammas Mehiläinen
miia.ruhanen@mehilainen.fi
Jutta Kärri
Hammaslääkärit
jutta.karri@mehilainen.fi

Julkiset palvelut

Markus Muhonen
Myyntipäällikkö
markus.muhonen@mehilainen.fi
Miia Ehrnrooth
Johtava hammaslääkäri
miia.ehrnrooth@mehilainen.fi
Ann-Mari Lucander
Johtava hoitaja, julkiset palvelut
ann-mari.lucander@mehilainen.fi
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.