Johtava hammaslääkäri, Harjun terveys

Haemme Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän perustamalle yhteisyritykselle Harjun terveys Oy:lle Johtavaa hammaslääkäriä


Johtavan hammaslääkärin tehtävä on johtaa yhteisyrityksen vastuulla olevaa suun terveydenhuollon vastaanottotoimintaa sekä huolehtia toiminnan korkeasta kliinisestä laadusta. Johtava hammaslääkäri on keskeisessä roolissa yhteisyrityksen siirtyessä moniammatilliseen lääkärijohtoiseen tiimityömalliin.

Arvostamme tehtävää täytettäessä mm. seuraavia tekijöitä:

- Innostunutta asennetta
- Valmiutta lähteä johtamaan muutosta kohti tiimityömallia suun terveydenhuollossa
- Kokemusta muutosjohtamisesta ja esimiestyöstä
- Ymmärrystä kustannusvaikuttavuudesta ja terveydenhuollon laadun mittaamisesta
- Työkokemusta, halukkuutta ja mahdollisuutta osallistua kliinisen työn tekemiseen ja kehittämiseen

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on erikoishammaslääkärin pätevyys sekä kokemus hallinnollisista ja johtamis- tai esimiestehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Tehtävä täytetään hakijan kokemuksen, osaamisen, motivaation ja koetellun johtamiskunnon perusteella.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä peruspalkasta sekä tuloskorttiin sidotusta tulospalkkiosta. Valittavan henkilön kanssa solmitaan johtajasopimus.

Aloitus sopimuksen mukaan.

Lue lisää Harjun terveydestä osoitteesta www.harjunterveys.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Miia Ehrnrooth numerosta 040 661 5307 tai sähköpostilla miia.ehrnrooth@mehilainen.fi


Lisätietoja

Ehrnrooth, Miia

Harjunkatu 47

Hae tätä paikkaa