Hammaslääkäri Turun päivystykseen

Haemme hammaslääkäriä Turun päivystykseen

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Oletko sinä puuttuva palasemme, muuten niin täydellisestä rivistä?
Jos sydämesi sykkii päivystystyöskentelylle, voit olla etsimämme päivystysjoukkueen uusi vahvistus!

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy on valikoitunut tuottamaan virka-ajan ulkopuolista hammaspäivystystä useammalle eri paikkakunnalle. Vankalla ammattitaidolla ja työkokemuksella olemme saaneet vahvan jalansijan ja asiakkaan luottamuksen työtämme kohtaan. Vahinko tai kipu ei tule summeri kaulassa, mutta me Mehiläiset olemme varmasti silloin sinua vastaanottamassa.

Mikä on sinun työtilanteesi? Olisitko kiinnostunut viikonlopputyöstä vai mahdollisesti kokoaikaisesta työsuhteesta? Työtä teemme arkisin, arkipyhinä tai viikonloppuisin, riippuen päivystyskohteesta.

Toivon että olet oma-aloitteinen ja saat asioita valmiiksi positiivisella tiimiasenteella. Olet tarkka ja sinulla on luontainen kyky priorisoida työtehtävät. Et pelästy kiirettä ja otat haltuun ripeästi myös suuret kokonaisuudet. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut konkari sillä asenne ratkaisee. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoan sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja huippukollegat. Työnkuva on räätälöitävissä, sekä työskentelyjakso sovittavissa. Työ on joustavaa, juuri sinun aikatauluihin sekä toiveisiin sovitettavissa.

Päivystystyötä tarjolla:

-Turku (erikseen sovitut päivät)
-Hämeenlinna (viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys)
-Akuutti24/Lahti (arkipäivät, viikonloppu, arkipyhät)
-Vantaan kaupunki (arki-iltapäivystys)
-Espoon kaupunki (puoli akuutti iltavastaanotto)

Olethan minuun pian yhteydessä niin jutellaan lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aluepäällikkö Heidi Viitamaa
040 674 9941
heidi.viitamaa@mehilainen.fi


Lisätietoja

Viitamaa, Heidi

Hae tätä paikkaa