Hammaslääkäri Porin Hammas Mehiläiseen

Haemme Porin Hammas Mehiläiseen

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Haemme päivätyöhön sekä iltoihin tarjontaa, joten paikka sopii hyvin esim. päivätyötä etsivälle tai päivätyötä tekevälle lisätyöksi. Työpäivät ja työajat voimme sopia joustavasti. Potilassyöttöä tulee lääkärikeskuksen puolelta, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa potilaskantaa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle, että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle.

Tarjoamme sinulle:
-nykyaikaiset laitteet ja välineet
-optg kuvantamismahdollisuuden
-CEREC laitteiston, johon järjestetään tarvittaessa myös koulutus
-anestesiassa tehtävät hoidot
-osaavan avustavan henkilökunnan
-toimistopalvelut

Odotamme sinulta:
-hyvää ammatillista osaamista
-halua kehittää ja kehittyä
-asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-hyvää tiimipelitaitoa

Porin Hammas Mehiläinen sijaitsee Lääkärikeskus Mehiläisen kanssa samoissa tiloissa, joten moniammatillisen työyhteisön tuki on helposti saatavilla. Työskentely-ympäristö on nykyaikainen ja viihtyisä.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

laura.m.pesonen@mehilainen.fi
p. 0406235316


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Pesonen, Laura.M

Hae tätä paikkaa