Hammaslääkäri Lappeenrannan Hammas Mehiläiseen

Haemme Lappeenrannan Hammas Mehiläiseen

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Haemme päivätyöhön sekä iltoihin tarjontaa, joten paikka sopii hyvin esim. päivätyötä etsivälle tai päivätyötä tekevälle lisätyöksi. Työpäivät ja työajat voimme sopia joustavasti. Potilassyöttöä tulee lääkärikeskuksen puolelta, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa potilaskantaa.
Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle.

Tarjoamme sinulle:
-nykyaikaiset laitteet sekä välineet
-optg kuvantamismahdollisuuden
-3shape Trios skannerin käyttömahdollisuus
-osaavan avustavan henkilökunnan
-toimistopalvelut
-mahdollisuuden tehdä hoitoja anestesiassa

Odotamme sinulta:
-hyvää ammatillista osaamista
-halua kehittää ja kehittyä
-asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-hyvää tiimipelitaitoa

Lappeenrannan Hammas Mehiläinen sijaitsee Lääkärikeskus Mehiläisen kanssa samoissa tiloissa, joten moniammatillisen työyhteisön tuki on helposti saatavilla. Työskentely ympäristö on nykyaikainen, hammashoidon tilat on uudistettu kuluvana vuonna.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

susanna.wallius@mehilainen.fi
p. 050 4326467


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Wallius, Susanna

Hae tätä paikkaa