Hammaslääkäri Lahteen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Perusterveydenhuoltoa tuottava Harjun terveys tarvitsee juuri sinua! Voimme suunnitella sinulle monipuolisen työnkuvan oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sekä tarjota mielenkiintoisen urapolun. Kysy meiltä vapaita paikkoja joko Lahdesta tai Lahden lähialueen sotekeskuksista: Kärkölä, Nastola, Iitti. Työskentelytapana on moniammatillinen tiimityömalli.

Tarjoamme idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Työn aloitusajankohta sovittavissa. Toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen työsuhde. Ilta- ja viikonlopputyöt myös sovittavissa. Myös osa-aikatyö mahdollisuus.

Kiinnostuitko?
Olethan yhteydessä, niin kerromme lisää erilaisista mielenkiintoisista työmahdollisuuksistamme.

Lisätietoja:

Rekrytointivastaava Werner Walther, p. 040 506 2447
werner.walther@mehilainen.fi

Johtava hammaslääkäri Eija Peltonen, p. 040 551 3785
eija.peltonen@harjunterveys.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Walther, Werner

Hae tätä paikkaa