Hammaslääkäri Kajaanin Hammas Mehiläiseen

Haemme Kajaanin Hammas Mehiläiseen

HAMMASLÄÄKÄRIÄ

Avaamme kevään 2021 aikana Kajaaniin Hammas Mehiläisen toimipisteen osoitteeseen Kauppakatu 30.

Haemme uuteen toimipisteeseemme päivätyöhön, sekä iltoihin tarjontaa, joten paikka sopii hyvin esim. päivätyötä etsivälle tai päivätyötä tekevälle lisätyöksi. Työpäivät ja työajat voimme sopia joustavasti. Potilassyöttöä tulee lääkärikeskuksen puolelta, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa potilaskantaa.
Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle, että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle.

Tarjoamme sinulle:
-nykyaikaiset laitteet ja välineet
-optg kuvantamismahdollisuuden
-osaavan avustavan henkilökunnan
-toimistopalvelut

Odotamme sinulta:
-hyvää ammatillista osaamista
-halua kehittää ja kehittyä
-asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-hyvää tiimipelitaitoa

Kajaanin Hammas Mehiläinen tulee sijaitsemaan Lääkärikeskus Mehiläisen kanssa samoissa tiloissa, joten moniammatillisen työyhteisön tuki on helposti saatavilla. Työskentely-ympäristö on nykyaikainen, hammashoidon tilat ovat aivan uudet.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

laura.m.pesonen@mehilainen.fi
p. 0406235316


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Pesonen, Laura.M

Hae tätä paikkaa