Hammaslääkäri Hämeenlinnan Hammas Mehiläiseen

Haemme Hämeenlinnan Hammas Mehiläiseen

HAMMASLÄÄKÄREITÄ osa-aikatyöhön

Haemme pääsääntöisesti iltoihin tarjontaa, joten paikka sopii hyvin esim. päivätyötä tekevälle lisätyöksi. Työpäivät ja työajat voimme sopia joustavasti. Potilassyöttöä tulee lääkärikeskuksen puolelta, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa potilaskantaa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle, että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle.

Tarjoamme sinulle

-nykyaikaiset laitteet ja välineet

-optg/kktt kuvantamismahdollisuuden

-Cerec Omnicam-skannerin ja jyrsimen käyttömahdollisuuden

-mikroskoopin käyttömahdollisuus endodontiaan

-osaavan avustavan henkilökunnan

-toimistopalvelut

Odotamme sinulta

-hyvää ammatillista osaamista

-halua kehittää ja kehittyä

-asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

-hyvää tiimipelitaitoa

Hämeenlinnan Hammas Mehiläinen sijaitsee Lääkärikeskus Mehiläisen kanssa samoissa tiloissa, joten moniammatillisen työyhteisön tuki on helposti saatavilla. Työskentely-ympäristö on nykyaikainen, hammashoidon tilat on uudistettu viime vuonna.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

laura.m.pesonen@mehilainen.fi
p. 040 623 5316


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Pesonen, Laura.M

Hae tätä paikkaa