Hammashoitajia keikkatyöhön


Lääkärikeskus Pori
27.4.2023
osa-aikainen
Pori, Kuninkaantie

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä jossa asiakkaiden suun terveydestä huolehtiminen, on sydämen asia? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja!

Tarvitsemme tiimivahvuuteen Porin Hammas Mehiläiseen tuntityöntekijöitä satunnaisiin työvuoroihin. Mikäli koet tarvetta lisätyölle tai olet muuten kiinnostunut satunnaisista keikkatöistä, olet etsimämme henkilö.

Me Hammas Mehiläisessä keskitymme asiantuntijoidemme voimin suomalaisten suun terveyteen ja sen edistämiseen. Meitä jokaista yhdistää yksi ja sama ammatillinen intohimo, joten meillä voit varmasti tuntea olevasi omiesi joukossa. Tiimimme toimii hyvässä yhteishengessä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa ja harvoin työpäivät ovat samanlaisia.

Ottaisitko siis uuden askeleen urallasi meillä Mehiläisessä, jossa pääset olemaan osana valtakunnallista suun terveydenhuollon ketjua. Tueksesi saat motivoituneen työyhteisön, laadukkaat järjestelmät ja työvälineet, sekä ammattitaitoisen esihenkilön.

Lupaamme sinulle tyytyväisten työntekijöiden yhteisön ja Mehiläinen onkin valittu vuoden 2022 työnantajabrändiksi. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin – myös silloin, kun et ole töissä. Meillä Mehiläisessä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista, kuin myönteistä asennetta. Järjestämme työntekijöillemme koulutuksia, joten meillä pääset kehittymään myös ammatillisesti. Toivomme että haet tehtävään, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Autamme, perehdytämme sekä tuemme sinua myös urasi alkutaipaleella.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on tehtävään soveltuva hammashoitajan tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto suun terveydenhuoltoon suuntautuen. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Toivomme, että pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi, englanniksi ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olet kuin luotu tiimiimme, mikäli olet työskentelytavoiltasi itseohjautuva, aikaansaava ja sinulla on positiivinen asenne työn tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiimiesihenkilö Iida Vuori, 0401860821, iida.vuori@mehilainen.fi, arkisin klo 8-16. Johtava hoitaja Miia Ruhanen, 0443577773, miia.ruhanen@mehilainen.fi