Hammashoitaja/suuhygienisti


Lääkärikeskus Kouvola
28.10.2021
kokoaikainen
Kouvola, Kauppamiehenkatu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme hammashoitajaa tai suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen Hammas Mehiläinen Kouvolaan

Meillä Hammas Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimityöskentely, monipuolinen osaaminen ja hyvä yhteishenki ovat meille tärkeitä asioita.

”Meillä on mukava, avoin ja ideoiva työyhteisö, jossa saamme mahdollisuuden vaikuttaa” – Tuija, hammashoitaja.

Olet nimikesuojattu hammashoitaja tai suuhygienisti ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Suuhygienistinä työhösi kuuluu myös hammaslääkärin avustamista. Kokemus katsotaan eduksi, neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: sopimuksen mukaan, TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maria Salo, tiimiesihenkilö

maria.salo@mehilainen.fi