Hammashoitaja


Lääkärikeskus Kokkola
17.4.2023
osa-aikainen
Kokkola, Rantakatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

​​​​​Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme hammashoitajaa keikkatyöhön Mehiläisen uuteen Kokkolan suun terveydenhuoltoon.

Hammashoitajana Hammas Mehiläisessä

Olet nimikesuojattu hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on erikoistunut suun terveydenhuoltoon, ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy varmasti positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisikin vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisellä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen, nuorekas ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Hae tehtävää viimeistään 30.6.2023. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miia Ruhanen, miia.ruhanen@mehilainen.fi, 0443577773